Den aktiva helgen

En fartfylld helg, denna helg...

Jag, Nisse och Johanna blev hockeyproffs för en dag.

Instruktionerna var klara innan vi klev på dallriga ben på isen. Nisse skulle ha mössan neddragen över ögonen och vara målvakt för både lag Mirjam Koskenkorva och lag Johanna Björklöven. Vi räknade ut att han skulle utan problem hinna mellan målen innan vi tagit oss över från den ena sidan till den andra.

När vi väl stod på planen så hade vi bara ett mål så Nisse slapp åka så mycket. Jag och Johanna behövde periodpaus varannan minut ungerfär. Efter 2-0 till mig blev det förlängning och sen avslutades det med straffar... 5-3 till mig. Jag vann men min kropp förlorade. Var helt död på kvällen efter att ha stått på skridskor i en hel timma med visserligen ungefär 35 minuters paus. Och idag har man blåmärken fulla knäna.

Nästa helg blir roligare. Då blir det snowboard i Klutmarksbacken för hela slanten.