Min brors söta familj

image73

Markus, Jennie, Moa och nyfödde Tor

Jag & Elliot

image71

www.prutt.se

Haha... Den sidan fanns... sitter och väntar på att Nisse ska bli klar med willys bilsida sen ska vi åka å köpa glass... mums... och jag ska köpa en pincett. Så som jag har sökt den i helgen... hittar den ingenstans så nu investerar jag i en ny... så jag slipper få sånna här ögonbryn:



Jaja, jag har tråkigt och kollar upp om fula namn finns som internetsidor. Och prutt.se fanns... jag höll på att skratta ihjäl mig när jag kom dit. bajs.se finns dock inte. Men ingen seriös människa kan väl vilja köpa en sådan adress. Men det är klart. Dom flesta människorna är väl oseriösa i detta land... eller?

Jag har även hunnit roa mig med att busa med Dessan och Bubba. sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg, sitt, ligg och vacker tass.

Tror dom blev lika yra i huvudet som ni som faktiskt läste detta.

Jag har även designat min egen mobil...

image67


Nu ska glass inhandlas!

Tjingeling

Snowboard

Äntligen blev det av att åka snowboard... efter två års tjat fick jag äntligen med mig Nisse till backen. Men det var nog mest Johannas förtjänst. Han vill inte åka med mig för han tror att jag åker lika bra som... hmm.... som... som ett snowboardproffs (tänkte skriva dit ett aktuellt namn men kommer bara på gamla åkare). Men det kan jag ju säga att det gör jag inte. Jag kan åka men är absolut inte något proffs. Men han visste iaf att Johanna inte åkt så mycket så då skulle han inte känna sig som en ensam nybörjare, därför följde han med.

Det bästa var ju att Johanna tyckte det var roligt så vi har redan planerat att när vi är gifta, har villa, vovve, volvo och barn så ska vi ta med våra barn på utflykter till backen. Då får Nisse sitta i stugan och dricka varm oboy från oboy-automaten de hade där.




När vi åkte hemåt så for vi förbi Lerner och lämnade tillbaka lite grejer vi lånat. Johan var inte hemma så vi pratade med hans pappa. Under samtalets gång så ringer Johan till sin far. Då berättar fadern för Johan att Mirjam och Johanna är och lämnar tillbaka grejerna men att Nisse var på akuten för att han brutit armen efter första åket. Och han pratar med sådan inlevelse att jag förstår att Johan gick på värsta blåsningen. Vi stod ju och gapflabbade i bakgrunden. Stackars Johan som har en pappa som är så bra på att luras. 


                                Men samtidigt... vi alla kunde lika gärna sett ut så här:
                                                                                                     

Nästa helg är pimpling på schemat. Men Johanna måste komma på någon nödlösning beroende på vädret. Ingen är direkt sugen på att ge sig ut på isen om det är risk för
att den ska brista. Vi har redan planerat att ha ett långt rep mellan oss... så om
en ramlar i, så kan de andra backa och på så sätt så dras personen upp ur
vaken direkt. Återkommer och berättar om den senare...

RSS 2.0