Frustrerad

Imorse vaknade jag av att Nils väckte mig och tvingade upp mig för att äta frukost. Dagens viktigaste måltid. Men han fick minsann bära mig och jag åt en annorlunda frukost på hans rygg. Sen gick vi ut och rökte. Efter det kröp jag ner i sängen och somnade om och Nisse fortsatte jobba som han gjort hela natten.



Kvart över tolv så väckte Nisse mig på nytt för att då var det dags för mig att bege mig till jobbet. Nisse fortsatte jobba. Han kommer att jobba ihjäl sig.

På jobbet hände inte så mycket roligt. Chefen slutade ett idag, vilket jag bara uppskattade. Hon gav mig ansvar över butiken över helgen också innan hon gick hem. Jag ska allt visa att jag kan. Det ska vara sååå fint på måndag när hon kommer tillbaka! Det enda roliga annars var väl att jag kasta ett megajumbo tuggummi på Rickard så han blev skiträdd. Höll på att skratta ihjäl mig.

Sen blev det en tuff cykling hem med iskalla motvindar. När jag kom hem låg Nisse
och halvsov och titta på L word. Jag förstår inte hur killen kan hinna följa med i
alla serier som finns. Jag gick och införskaffade lite mat och Nisse duschade.
Sedan åt vi kebabrulle och Nisse somnade sött efter det.
Vi som skulle mysa... suck... Det var denna roliga dag.

Real L word

Jag har haft en mycket givande dag idag. Först när jag vaknade så diskade jag och städade undan i hela lägenheten. (Utom sovrummet som jag tog senare när Nils vaknat) Efter det så blev det att dammtorka och dammsuga. Och sen när jag lickas va igång så blev det skura golvet och putsa fönstrena också. Nu glänser våran lägenhet äntligen igen.

Sen har jag haft väldigt tråkigt. Satt säkert en halvtimme i sängen och bara stirrade ut genom fönstret. Iaktog grannarna mittemot. Det var mest aktivitet i ett fönster där jag helt plötsligt ser två tjejer stå och hångla och kladda på varandra. Jag tror iaf att båda var tjejer. Eller så var det en man med väldigt kvinnliga drag. Långt hår och så.
Men efter ett tag så försvann de till ett annat rum så då kunde jag inte se dem något mer. Hittade ett annat fönster där en ung kille gick fram och tillbaka och släckte alla lampor. Sen var det slut aktion där också. Hittade inget annat fönster att iakta någon i så det blev en lång dusch för mig istället.



I duschen så passade jag på att fila fötterna, göra en hårinpackning, raka benen och skrubba hela kroppen ordentligt. Sen så när det var över så var jag ju tvungen att komma på något nytt att roa mig med. Det blev manikyr och pedikyr. Filade alla naglar och målade dem i en ljus nyans. Sen så upptäckte jag att jag kunde dra bort massa hud runt tårna. Jag använde pincetten och slet bort massor med hud. Tårna blev helt röda. Men det gjorde inte ont. Kanske känner av det imorgon. Eller har jag plågat ihjäl mina fötter så mycket att de saknar känsel?


När all manikyr och pedikyr och bortslitande av hud var gjort så blev det en ordentlig ögonbrynsansning. Var verkligen på tiden. Och nu ligger jag här och är uttråkad. Därför jag berätta så detaljrikt vad jag gjort. =)


Imorgon är det jobb igen. Var skönt att vara ledig en dag. Men jag tror inte jag klarar en dag till med denna rastlöshet.  Och på lördag ska vi på kalas och äta hemmagjord tårta av Nisses pappa. Det ska bli kul!

suck...

Gjort idag då... jobbat jobbat å jobbat... å sen bara varit jääättetrött....
Nisse blev kidnappad av skellefteborna... jag blev ensam...
Mycket jag borde göra... men känner total omotivation...
suck!

Ursäkta frånvaron

Har varit några dagars frånvaranda här. Har mest gått omkring i nån slags dimma i några dagar. För hårt festande i lördags som jag fått sota för i några dagar. Har varit såå trött. Men nu måste jag väl uppdatera mina trogna läsare... som ungerfär är en person tror jag... haha...

Lördag - Grillfest hos mig
                 Förfest hos Ann-louise och hundarna
                 Cleo... sen är resten bara en dimma...

           

Söndag - jobb, bakis och hämta hem Nisse



och då var vi ju tvugna klappa kaninungarna oxå. Och Johanna får aldrig mer träffa dem. Jag blir så orolig när hon sitter och andas hest och hostar upp lungorna. Ögonen blir större än vad de redan är och röda. Det ser ut som hon gråter samtidigt som ögonen ska ploppa ur. Så nu får aldrig mer Johanna träffa dem. För hon får inte dö ännu. Minst 160 år ska hon bli. Det kan du väl lova mig Johanna? ;P

Måndag - jobba, jobba, jobba
och sen bara soooova...

Tisdag - idag alltså. Jag är helt slut. Blir ingen sen kväll ikväll inte. Behöver sova hååårt, myyyyycket och läääänge.

Undrar om det är något jag glömt att berätta. Jo just det. Nils håller på att bli egen företagare och började kurs igår. Han brinner verkligen för det och jag tror att om hans entusiasm fortsätter så här så kommer han att lyckas ordentligt. Jag hoppas verkligen det går vägen. Det förtjänar världens bästa kille.

Nu om det är något jag glömt så återkommer jag med det senare. =)

Dubbel middag

I morse va jag pigg och alert.. nästan... efter duschen iaf. En välbehövd dusch kan jag säga. Efter duschen så diskade jag och gick sedan ut en sväng med Dessan, innan det var dags att åka till jobbet. Låter som jag steg upp klockan sex nu, och att jag började vid åtta. Men icket. Jag steg upp elva och började klockan ett. Jag hann till och med tanka bilen med hela 50,01 kronor. Rädd för att få soppatorsk igen. Hade det hänt i Luleå så hade jag dessutom inte vetat vem jag skulle ringt till. Men det hände inte eftersom jag tänker lite framåt iaf. =)

På jobbet var det en vanlig arbetsdag. Skrattade åt Rickard som vanligt. En rolig och galen kille han är. Och alltid ett leende till hands.

Efter jobbet åkte jag hem till tjejerna hemma. Vi åt Johannas goda husmanskost med köttbullar och makaroner till middag. Men denna dagen åt vi två middagar. För jag har pratat så mycket om stjusspajka att jag var tvungen och göra det så att hon fick prova min favoriträtt som barn. Klimp och sirap består den av. Och hon tyckte om det. Nu måste jag bara få Nils att våga smaka den oxå.


Korsord

Nu ska här lösas korsord för hela slanten. Vi har totalt köpt fem korsordstidningar idag. Nisse tog med ett i bussen på resan till skellefteå men jag och Johanna har hela fyra stycken tidningar fullmatade med korsord.  Nisse åkte till Skellefteå för att vara hundvakt och chafför. Jag stanna i Luleå för att Jobba och Johanna stanna för att hålla Dessan och mig sällskap.

Idag har vi inte gjort något speciellt egentligen. Vi vaknade. Jag tittade ut på solen och rökte ett ex antal cigg. Sen packa vi ungerfär 5 påsar med pantburkar och for till Willys för att panta och köpa energidricka. Som tur va så sprätta inte Nisse något vatten på mig denna gång. För förra gången jag och Nisse var på Willys och panta så fick jag värsta utbrottet. Var på dåligt humör. Och sen sprätta då Nisse vatten på mig. Skulle sparka han men höll i påsen med flaskorna också så det slutade med att jag sparkade påsen så det flög burkar över hela willys. Både jag och Nisse tror jag fick en liten chock. För sen kunde iaf inte jag sluta skratta. Det bara bubblade i magen hela tiden. Men något sådant hände inte denna gång. Tack och lov.

Efter det så åkte vi in till stan och åt lite kebab och sen lämna av Nisse på busstationen. Efter det så fixa jag och Johanna våran bränna inför sommaren. Fusksolade lite solarium. Men vi fuskar också med brunkräm. Vi är faan snart negrer. Det känns väldigt bra! =)

Nu blir det filmkväll med Göta Kanal 2.


Dessan är en hund som försöker klättra i träd

Idag har jag varit ledig och jag har verkligen varit ledig. När vi vaknade runt halvtvå tiden så städade jag och johanna lägenheten sen så har jag suttit ute i solen en liten stund. Men det blev för kallt för att sitta någon längre stund. Luleå är verkligen en blåsig stad.

Föresten det första som hände var att jag fick ett brev från a-kassan. Vilket alltid gör mig på dåligt humör. De kräver att jag fyller i en blankett. Samma blankett som jag redan fyllt i två gånger åt dem. Jävla a-kassan.

Sen så har jag varit på ICA och inhandlat det livsviktigaste. Glass, cigg, red bull och choooklad.

Efter det så gjorde Nisse och Johanna pizza som jag snart ska diska bort. Den var underbart god. Och många lunchlådor får jag också. Mums.

Knasigheter som hänt idag då. hmm. Jo när jag och Dessan gick till ICA för att handla så fick Dessan en CP-knäpp. Drog med mig mot ett träd. Där ställde hon sig och fick värsta utbrottet. Skällde gnydde och försökte verkligen att klättra upp i trädet. Det visade sig att en ekorre sprang upp dit. Jag fick tala om för Dessan flera gånger att hon inte kan klättra i träd. Att hon är en hund och ingen katt. Efter många om och men så förstod hon nog och vi kunde fortsätta våran promenad till ICA.



Annars har dagen bara bestått av att lösa så många korsord som möjligt.

Nya bekanta

Mohahaaa!

Dagen börjar närma sig sitt slut. Jag är rastlös och uppdaterar Johannas relationer här i Luleå. Jag hoppas hon inte blir sur. Men jag är ganska säker på att hon kommer att le åt mig. hehe. Jag är elak på ett roligt sätt!

Idag har jag jobbat som vanligt. Men jag fick ett glatt överanskade besök av min underbara pojkvän och hans sambo, eller Johanna då, som är min sambo också. Men vi har inte trekanter. Jag lovar och svär. hehe. De hade varit duktiga och promenerat dit för att kunna ta bilen. Planerna var att sen äta pizza på kvällen. Men alla blev för trötta så det blev skrovmål istället. Sen har jag och Nils sett på serie och Johanna slumrat. Sen. Ja sen. Nej sen. Nä senare. Ja sen ja då så gjorde vi typ ingenting. Jag ligger här i sängen med min dator. Johanna i gästrummet med sin dator. Och Nils sitter vid sin dator. Måste säga att vi är extremt sociala.



Nu vet jag vad jag ska göra. Jag ska duscha den lortiga hunden som också gått långpromenad och sen ska jag duscha mig själv. Så kanske jag får lite mysigt i sängen sen. Om inte annat så med Dessan iaf. =)

Mitt livs första blogginlägg

Så där ja... Nu har jag äntligen skaffat mig en blogg. Nu kan jag hålla alla intresserade uppdaterade på vad som händer i mitt liv.



Idag har jag jobbat och tydligen så har vi fått beröm från tre olika kunder om att det var fint i butiken. Det måste betyda att vi har jobbat bra i helgen. Och att det normalt INTE är städat i butiken. Eller kan det kanske betyda att vi inte haft några kunder i helgen?  

Nu pratar Johanna vänta... ska fråga vad hon sa... för jag hörde inte...
Johanna: - Va? Nä, jag pratade med datorn.

Mina grubblerier idag har varit: Vad gör vi efter sommaren? Men det är egentligen långt bort. Jag och Nils har lite skilda åsikter om att flytta tillbaka till hemorten. Jag vill först veta vart jag ska bo. Nils vill först veta att jag har ett jobb.

HUS HUS HUS HUS HUS HUS HUS HUS HUS HUS HUS HUS HUS HUS HUS HUS HUS



Kan berätta lite om helgen som varit också.

Fredag - Sova till 16.00, Fest
Lördag - Tidigt till Skellefteå, Fest, Slagsmål, Totalt kaos
Lördagens kommentar - Förbannat! (Kom från fredagens fest)
Söndag - Tidigt till Luleå, Soppatorsk, Stress, 10 min sen till jobbet, totalt slut i huvudet

Bevis på att jag var slut i huvudet.
* Vi kom in på samtalsämnet bakismage.
  Jag berättade då att i lördags när jag duschade hos Johanna så släppte jag en sån äcklig bakisfis
  att jag va tvungen att tvåla in mig en gång till.
* Jag och Nils var på Willys och handlade och jag blev så fruktansvärt sugen på att äta blodpudding. 

Suck... nu slickar Dessan på mitt ben igen. Måste vara lotionen som Johanna köpte åt mig som ska göra en brun. Hon blir aldrig nöjd. Inatt slickade hon i flera timmar kändes det som.  Och jag lovar. Hon slickade bara på benen och fötterna, ingen annanstans, som jag vet en del personer kan tolka det till.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0