Spiderman III

Detta var den sista helgen på jobbet. Det känns som en stor sten lättat från
bröstet. Jag känner mig glad och fri och inte bara mår illa och känner mig
värdelös. Imorgon åker jag och Rickard till Piteå och jobbar.
Är glad att jag fick med mig han. Så jag hittar till placet.
Sen gäller det att visa framfötterna och verkligen visa
att jag vill arbeta där. Förhoppningsvis kan jag få mig några dagar där
tills jag börjar på ICA för sommaren. Vet att jag är trött på att arbeta
på ICA efter en sommar.
Men vad spelar det för roll när man får betalt för varje minut man arbetar.

så såg nisses fötter ut innan han duschade... (nisse säger det själv)



Igår var jag och Nisse på bio och såg Spindelmannen 3. Jag tyckte den var helt okej. Men alla filmer blir ju mycket bättre när man är på bio och verkligen lever sig in i filmen också.  Och hur vi hade råd med det? Jo, jag, Pistol-Mirjam Nilsson, hade vunnit två biobiljetter från korsordstidningar.se. En mycket positiv överaskning i det annars så mörka livet. Men nu blir både livet och dagarna ljusare. Sommaren är snart här och jag är så otroligt glad över att slippa mitt gamla jobb. Bara lite jobbiga saker kvar. Prata med facket och greja.
Men nu är jag så arg så jag gör det gärna. Jag vill göra det lite surt för någon person som inte någonsin behandlat mig rättvist. Usch vad jag inte kan släppa det där... men är inte riktigt redo än. En del får ni stå ut med ni som läser min blogg.... Jag vill för den delen även rädda mina vänner från den personen!
 

Nytt jobb oooo så skönt!!!

Var väldigt länge sen jag skrev här nu igen... Helgen som var så var vi i Skellefteå och var husvakt. Sen hade vi kinesmiddag med pinnar och allt på söndagen. Fick vara med alla mina älsklingar. =) Och vi fixade bilen så allt kändes bra.

      
                                    

Men det som känns allra bäst just nu är att jag slutar på DS i Luleå och börjar i Piteå på måndag. Sen får jag jobba på ICA i sommar. Mitt stamställe på somrarna som jag trodde det inte skulle bli i år. Men nu känns det bara så underbart att få komma dit. Längtar verkligen. För som jag jobbat nu har bara mitt psyke brutits ner mer och mer. Men i veckan börjar ett nytt liv och man kommer att få vara glad på jobbet hoppas jag. Har bara hört väldigt positivt om Piteå iaf.

RSS 2.0